♥♥♥♥♥ Politiken          ∗∗∗∗∗∗ Sundhedspolitisk Tidsskrift

Bogens indhold
Indblik i den nyeste evidensbaserede viden om demenssygdomme.

Seks personer fortæller om deres erfaringer med at have demens tæt inde på livet. De fortæller, hvordan de fik mistanke om demens, om udredning og diagnose og om hverdagen med demens.

Overblik over muligheder for hjælp og støtte i hverdagen.

Råd om, hvordan personer med demens, deres familie og venner kan forsøge at håndtere nogle af de dilemmaer, de befinder sig i.

 • Få det bedste ud af livet med demens er baseret på samtaler og interviews med en række personer, der har givet aldeles konstruktiv feedback: Professor Steen Gregers Hasselbalch og neuropsykolog Laila Øksnebjerg, begge Nationalt Videnscenter for Demens, som bogen er udgivet i tæt samarbejde med, har været afgørende for formidlingen af den nyeste evidensbaserede viden om demenssygdomme. Demensrådgiver i Alzheimerforeningen, Else Hansen, har delt sin store indsigt og mange erfaringer med, hvad man kan forsøge at gøre, når dilemmaerne banker på. Brugere og ansatte i Huset, der er et dagcenter for yngre personer med demens i København, lod mig komme på besøg og følge hverdagen i centret. Ikke mindst har seks personer generøst fortalt deres personlige historier om at have demens tæt inde på livet.
 • Af Lise Penter Madsen
  Redaktion: Louise Haslund-Christensen
  Fotos: Nana Reimers
  Grafisk tilrettelæggelse og omslag:
  Søren Damstedt, Trefold

 • Bogen udkom 28. januar 2020 og er blevet til i et samarbejde mellem
  Nationalt Videnscenter for Demens og forlaget Strandberg Publishing

 

Foreløbigt udvalg af andre bøger. Beskrivelser kommer ...

 

Kapitler i følgende bøger.
Nærmere beskrivelser kommer ...

 

Redigeret følgende bøger (kommer ...)